Tekintse meg bemutatkozásunk!

Cégünk 2007-ben alakult társas vállalkozás. Az alapítástól kezdve kis- és középvállalkozások teljes körű számviteli szolgáltatásával foglalkozunk.

Tevékenységünk stabil és kiegyensúlyozott működésének biztosításához saját tulajdonú irodával, teljes körű, folyamatosan fejlesztett eszközparkkal, valamint megfelelő, legális szoftverállománnyal rendelkezünk

Társaságunk fő célja, hogy jogkövető módon, a jogszabály- és járulékváltozásokat figyelemmel kísérve, az ügyfelekkel korrekten és rugalmasan együttműködve nyújtson színvonalas ügyviteli- és számviteli szolgáltatásokat. E feladatok elvégzéséhez folyamatos szakmai továbbképzéseken veszünk részt, valamint cégünk infrastrukturális hátterét a változó követelményeknek megfelelően alakítjuk, fejlesszük.

Felelősségbiztosítással rendelkezünk!

Tudja Ön, milyen különbség van könyvelés és könyvelés között? Elég egy rossz bevallás, a jogszabályok nem ismerete, egy kis kapkodás, és gond lehet....ezért fogott össze néhány szakember! Úgy gondoltuk, hogy megalapítjuk a Minőségi Könyvelők Klubját, mely 2010. május 28-án alakult Egyesületté.

Egyesületünk céljai:

- Szakmai segítségnyújtás,
- Fellépés a kontár könyvelők ellen,
- Érdekképviselet a jogalkotók felé,
- Vállalkozók tájékoztatása, segítség az ügyfelek informálásában,
- Jogi segítségnyújtás,
- Érdekképviselet.

Címünk:

1195 Budapest, Nagysándor József utca 2. fszt. 1.

Telefon:

+36 1 426 5667

Fax:

+36 1 604 3024
Üzenet elküldve. Köszönjük!